ssk1_web

–          Nenadzirana vaga u izvedbi V1.

–          ovako se izvode potpuno nove nenadzirane vage udaljene od kontrolne sobe

–          u glavnom ormaru kod vage, nalaze se terminal vage i automatika vage. Komunikacija prema kontrolnoj sobi ide putem ethernet veze (bakar / optika / wireless)

na računalu u kontrolnoj sobi izvršava se rezidentni dio programa, koji prikuplja kompletne podatke vaganja iz glavnog ormara vage i sprema ih u bazu podataka. S drugim dijelom programa se mogu naknadno ti podaci obraditi

ssk2_web

 

–          Nenadzirana vaga u izvedbi V2.

–          ovako se izvodi automatizacija već postojećih vaga s kućicom uz samu vagu

–          u kontrolnom ormaru koji je smješten u kontrolnoj sobi (kućici vage), nalazi se automatika vage, spojena s računalom.

–          na računalu smještenom u kućici vage izvršava se rezidentni dio programa, koji prikuplja podatke vaganja s terminala vage i ostale podatke s automatike vage, te ih sprema u bazu podataka. S drugim dijelom programa se mogu naknadno ti podaci obraditi.

 

img_142638   img_0021

–          Semafor crveno / zeleno služi za regulaciju prometa i daje informacije vozaču kad krenuti / stati

–          Vozač sam vrši prvo vaganje (npr. ulaz materijala) prislanjanjem kartice na čitač koji se nalazi na stupu ispod semafora. Na isti način obavlja i drugo vaganje (npr. nakon istovara). Prateći semafor zna kad treba krenuti / stati.

–          Opcije: induktivne petlje za detekciju nailasku vozila, printer listića vagarinke za vozača na stupu, rampe za regulacije prometa, IP kamere sa spremanjem slika.

 

img_0028 img_0034 img_145404 img_0018

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *